Programe de gestiune comerciala, contabilitate, salarii, imobilizari, audit si revizuire

 CIEL Conta V7


CIEL Conta V7 este un program modern si prietenos, dezvoltat pe baza feedback-urilor primite de la clienti. Este o aplicatie care se pliaza pe preferintele tale si care iti face munca mai usoara!

Descarca varianta DEMO pentru a te convinge!


 

 


   

Preturi

 

Monopost

Retea

Pret CIEL Conta V7

560 RON
Comanda acum

1300 RON
Comanda acum

Pret CIEL Conta V7 + Contract Abonament Standard
Pret cu 20% reducere la contractul de abonament

960 RON
Comanda acum

2020 RON
Comanda acum

Pret contract abonament Standard

500 RON
Comanda acum

900 RON
Comanda acum


Preturile nu contin TVA.


Contractul de abonament Standard se incheie pe o perioada de un an si va asigura:
asistenta tehnica telefonica
actualizari legislative si functionale ale produsului.

 

Puncte Forte

Vei fi mai eficient:

Poti adauga campuri aditionale asociate unor entitati din aplicatie;
Pentru o urmarire mai eficienta a soldului, exista optiunea corelarii documentelor;
Poti alege fisiere in cadrul unui camp aditional de pe nota contabila;
Gama variata de rapoarte te va ajuta sa tii o evidenta financiar-contabila cat mai acurata.

 

Vei economisi timp:

Aplicatia iti poate face automat reevaluarea documentelor in valuta;
Generezi automat declaratiile: 100, 101, 300, 390, 392, 394 in formatul acceptat de ANAF;
Poti seta inregistrari standard pentru a fi utilizate ulterior.

 

Vei lucra cu placere:

Vrem sa iti facem cat mai placuta munca, de aceea am creat o varietate de teme cu diferite culori, din care o poti alege pe cea in care iti place sa lucrezi. Sau iti poti personaliza aplicatia folosind temele specifice (Craciun, Valentines, Halloween);
Si bineinteles, iti poti seta fontul care iti place, cu diferite caractere si marimi.

 

Functionalitati

Reevaluarea

Modele de inregistrari

Reevaluarea poate fi facuta manual sau automat.
Vor fi supuse reevaluarii doar acele documente (inregistrari) inregistrate in valuta cu partener UE sau NON-UE (daca e cazul) si care au sold la data cand se face reevaluarea. Documentele supuse reevaluarii sunt: facturi (vanzare sau cumparare) si soldurile conturilor din lista de conturi reevaluate. Nu conteaza tipul de articol selectat in factura.
Procesul de reevaluare va avea ca rezultat generarea unei note contabile pentru fiecare cont analitic reevaluat in corespondenta cu contul de venit din reevaluare sau cheltuiala din reevaluare care sunt presetate in configurarea societati la tabul Conturi implicite.

Tipurile de inregistrari existente in Conta sunt urmatoarele:


Tip inregistrare

Tip jurnal

Cumparare

Cumparari

Vanzare

Vanzari

Casa

Casa

Banca

Banca

Bon fiscal

Casa

Decont

Casa

Amortizari

Operatiuni diverse

Salarii

Operatiuni diverse

Diverse

Operatiuni diverse

Sold initial

Sold initial

Centre de cost

Informatii aditionale

Ciel Conta V7 contine un mecanism complex de alocare a cheltuielilor si veniturilor pe centre de cost. Astfel, din orice modul ce presupune preluarea unui document primar sau inregistrarea unei tranzactii se poate face o repartizare asupra unui centru de cost;
Configurarea centrelor de cost se realizeaza din meniul Nomenclatoare / Scheme centre de cost; se poate configura drept un centru de cost o entitate deja definita in program (de exemplu: un depozit, un articol, un partener);
Centrele de cost se pot cumula in “Grupe de centre de cost”.

Informatiile aditionale sunt campuri definite de utilizator, asociate unor entitati din aplicatie, care se pot completa apoi cu valori. Necesitatea de a adauga informatii aditionale apare pentru a satisface dorinta utilizatorilor de a adauga in relatie cu o entitate a unor informatii in plus fata de cele cu care vine aplicatia;
De exemplu pentru un articol poate aparea nevoia de a adauga diferite proprietati cum ar fi: culoare, greutate, unitati de masura alternative, coduri specifice, imagine, etc. La documente se poate dori adaugarea de fisiere scanate prin care sa se poata verifica validitatea datelor introduse, alte date aditionale (data de livrare, numar contract, etc.);
Implicit nu va exista predefinit niciun camp de informatii aditionale, acestea putand fi adaugate doar de catre utilizator.

Inregistrari venituri si cheltuieli in avans

Documente atasate

Aplicarea principiului independentei exercitiului financiar impune o delimitare clara a cheltuielilor si veniturilor care trebuie incorporate in rezultatul exercitiului financiar curent, chiar daca acestea se refera la exercitii financiare viitoare. Ciel ofera posibilitatea de a respecta acest principiu permitand evidentierea veniturilor si cheltuielilor in avans.

Aceasta optiune presupune posibilitatea ca la o nota contabila inregistrata in sistem, utilizatorul sa adauge optional un fisier. Documentul atasat va fi salvat in baza de date, astfel incat la salvarea datelor si restaurarea lor pe un alt server sa fie preluate si aceste fisiere.

Marcarea documentelor (inregistrarilor)

Genereaza automat declaratiile

Marcarea inseamna asocierea conturilor de pe debit si credit pentru un cont. Ea se poate face pentru orice cont din planul de conturi.
Scopul acestei operatii este imperecherea notelor documentelor tip facturi cu incasarile sau platile aferente lor (in cazul in care se fac inregistrari separate) si scoaterea din evidenta, in listarea raportului Fisa de cont, a acelor inregistrari (de tip facturi vanzare, facturi cumparare) care au fost stinse (inchise) cu incasari, plati, facturi, etc. pentru o urmarire mai eficienta a componentei soldului.
Rezultatul operatiei este completarea in gridul de note contabile a coloanei Marca cu o valoare numerica aceeasi la factura si incasarea aferenta.

100
101
300
390
392
394

 

 

Specificatii Hardware

Configuratia recomandata:
 
Pentru o utilizare optima a aplicatiei, CIEL recomanda urmatoarea configuratie minima a computerului:
 
Procesor Quad Core cu 4 GB RAM;
Imprimanta compatibila Windows;
Sistem de operare Windows 7 SP1 sau Windows 8;
Spatiu liber pe disc 4 GB;
SQL 2008 sau 2008 R2;
Este nevoie sa aveti drepturi depline utilizator administrator de citire, modificare sau scriere fisiere in timpul instalarii aplicatiei.